Camerabewaking

| Meer
Camerabewaking
 
Camerabewaking is in onze huidige samenleving en maatschappij niet meer weg te denken en biedt dé oplossing voor zowel de preventie (het voorkomen) van maar ook voor het opsporen van diefstal, inbraak, ramkraken, vandalisme, protest acties en files. Men kan de identiteit van de overvallers of vandalen mogelijk achterhalen met de archiefbeelden.
 
camerabewaking toshiba ik-wb70a
camerabewaking samsung scc-b1311 kleur
camerabewaking panasonic wv-cw504f
 
Toshiba
IK-WB70A
 
Samsung
SCC-B1311 Kleur
 
Panasonic
WV-CW504F
 

 
Camerabewaking is het meest gekozen bewakingsysteem door zowel particulieren als bedrijven voor het beveiligen van privé gebouwen, overheidsgebouwen, openbare gebouwen of plaatsen, bedrijven, drukke winkelstraten, voetbalstadions, snelwegen, enz...
 
Deze bewaking is het beste en makkelijkste observatiemiddel die ons toelaten van op afstand gebouwen, publieke ruimtes en het verkeer te observeren op onregelmatigheden zoals diefstal, vandalisme,  carjacking, files of druk verkeer, protest acties en zo meer.
Daarom is een goede camera en de positie van deze camera's zeer belangrijk om ongewenste activiteiten of onregelmatigheden waar te nemen en te achterhalen en wat de oorzaak is of wie de dader(s) is/zijn.
 
Evolutie :
  • De kostprijs is de laatste jaren enorm gedaald en is voor bijna iedereen betaalbaar geworden.
  • Meer en meer bedrijven zoals winkels, grootwarenhuizen, kledingwinkels kiezen voor deze bewaking om dieven af te schrikken en geeft een veilig gevoel zowel aan personeel als aan de klanten. Ook privé gaan meer en meer mensen zo`n systeem installeren of laten installeren.
  • De overheid biedt ook premies aan of u geniet van een fiscaal voordeel bij de installatie.
 
 
De installatie van een camerabewakingssysteem geeft de bevolking een veilig gevoel in onze hedendaagse samenleving. Op de meeste beveiligingsystemen worden meerdere camera's aangesloten om zo vanuit meerdere posities of hoeken een goed beeld te krijgen van de plaats of ruimte die men wil bewaken of observeren. De beelden worden bewaard en kunnen achteraf terug bekeken worden om de oorzaak van het probleem of situatie nauwkeurig te bekijken.
 
Camerabewaking inbraakbeveiliging