Draadloze camerabewaking

| Meer
Draadloze camerabewaking
 
De laatste jaren zijn de draadloze systemen erg populair geworden. De reden hiervan is heel duidelijk. Hiermee heeft u geen last van kabels doordat de camera (transmitter) en ontvanger (receiver) draadloos de signalen doorgeven. U heeft bij de installatie het voordeel dat u geen gaten hoeft te boren of gleuven hoeft de maken om de kabels weg te werken. Een ander groot voordeel is dat u de camera's regelmatig kunt verplaatsen zonder dat u kabels hoeft te herleggen. Het enige wat u nodig heeft om alles te laten functioneren is stroom.
 
draadloze camerabewaking
 
Draadloze camerabawekingsysteem voor observatie en beveiliging van uw woning of bedrijf. Inclusief kleurencamera met een metalen behuizing voor buiten gebruik. De IR (infrarood) led camera is ideaal om ook 's nachts kwalitatief goede beelden op te nemen. Dit draadloos camerabewaking pakket is ook ideaal voor de monitoring van uw babykamer.
 
 
 
 
 
 
De meeste systemen zijn ook makkelijk uitbreidbaar met meerdere draadloze bewakingscamera's Nog een groot voordeel van deze systemen is de grote reikwijdte. U hoeft hierbij geen dure kabels te trekken en plaatst in een zeer korte tijd een volledig bewakingssysteem zonder slijpen, kappen of boren.

Draadloze camera bewaking