Inbraakbeveiliging woning of huis

| Meer
Inbraakbeveiliging woning
 
De elektronische technologie van vandaag maakt het ons veel makkelijker om de inbraakbeveiliging van uw woning of huis te controleren, zelfs wanneer u niet aanwezig bent.
 
Elektronische sensoren geplaatst op ramen en deuropeningen van uw woning die moeten worden uitgeschakeld met een numerieke code bestaan al heel lang. En veiligheidsbedrijven maken gebruik van deze sensoren om snel te reageren als deze een signaal ontvangen van een niet-geautoriseerde poging tot toegang van uw woning. Sommige uitgebreide veiligheidssystemen omvatten sensoren voor rook- of brandalarmen.
 
Politi keurwerk veilig wonen - PKVW
PKVW : Politie keurmerk VEILIG WONEN !
In Nederland zijn er tal van erkende PKVW-bedrijven die instaan voor veiligheid en bewaking waarbij u volgend certificaat "Veilig wonen" kunt bekomen waarbij een korting ontvangt op uw verzekeringspremie bij de meeste verzekeringsmaatschappijen waaronder AXA, LIPS, YALE, BUVA, DOM, EWA, DORMA, CISA, NEMEF, SECU, WILKA, ZEIS-IKON, VACHETTE, OXLOC, MUL-T-LOCK, enzomeer...
 
Voor meer info over dit politiekeurmerk veilig wonen kunt u terecht
op volgende website: http://www.inbraakbeveiliging.nl/default.php?page=31&bc=
 
Inbraakbeveiliging
 
 
 
 
 
Nog een frequenter gebruik van camera's in de woning is als monitor voor de controle van de schoonmaakster of bij de verzorging en oppas van uw kinderen of baby bij een babysitter. In vele gevallen levert deze camera het enige echte bewijs dat uw kind of baby zwaar gestraft is of heftig door elkaar geschud is door de oppas of zorgverlener. In dergelijke gevallen zijn er strafrechtelijke aanklachten tegen de zorgverlener. Als u problemen hebt met uw kind en uw oppas is het plaatsen van een spy camera in een gebied waar de handelingen tussen de oppas en uw kind kan worden gecontroleerd een uitstekend idee. Meestal wordt dergelijke apparatuur geplaatst waar het niet kan worden gezien, zoals in een rookdetector of ander electrisch apparaat. De camera kan geactiveerd worden door een timer, via spraak, of door een signaal van een extern apparaat.
 
Zelfs als u geen gebruik maakt van de diensten van een babysitter of schoonmaakster, kunt u gebruik maken van een thuis beveiliging camera (home security camera) om te kunnen controleren of uw baby (zuigeling) of kind, terwijl zij slapen of spelen, zodat u in staat bent om andere taken te doen. Met de installatie van een of meer camera's op plaatsen waar het kind verblijft, kunt u de activiteiten vanuit uw keuken of wasruimte met behulp van een monitor volgen. Deze camera's zijn relatief gemakkelijk te installeren en te bedienen en bieden een enorme geruststelling voor de ouders.
 
Met behulp van een soortgelijke camera- installatie kunt u ook uw bejaarde ouders controleren op hun welzijn, zelfs als u niet aanwezig kunt zijn. Op deze manier zijn veel oudere mensen in staat om langer in hun eigen huis te verblijven. Dankzij een dergelijk camera controle systeem kan hun veiligheid op afstand gecontroleerd worden.
 
Toezichtcamera's worden vaak gebruikt om een dief op heterdaad te betrappen waarbij deze als huishoudster of oppas van de kinderen in dienst is. Men plaatst deze bewakingscamera's meestal als er sieraden of geld verdwijnt. Soms is de schuldige persoon een familielid, maar als er twijfel bestaat dan zijn de camerabeelden het harde bewijs en bestaat er geen twijfel meer over de identiteit van de dader.
 
Als u binnenshuis geliefde huisdieren hebt zitten, dan kunt u met een camera op afstand toezicht houden op hun gedrag. Een home security systeem met een capaciteitcamera biedt gemoedsrust in veel situaties thuis.
 
Inbraakbeveiliging woning