Inbraakbeveiliging

| Meer
Inbraakbeveiliging
 
 
 
 
 
Uit statistische studies weten wij dat het aantal inbraken in ons land de laatste jaren enorm is toegenomen. Daarom kiezen meer en meer mensen voor inbraakbeveiliging of anders gezegd uw woning of bedrijf beveiligen tegen inbraken. Maar de bewakingscamera's van uw inbraakbeveiligingssysteem heeft u niet alleen tegen inbraken of diefstallen geplaatst maar ook tegen vandalisme of ter controle van uw loskade in uw bedrijf. Het is een investering die u een veilig gevoel moet geven en waarbij u ook kunt genieten van het optimale observatiecomfort.
 
Waarom investeren?
  • Om de drie minuten vindt er een woninginbraak plaats in ons land.
  • Enorme financiŽle kosten (diefstal van waardevolle spullen en beschadigingen).
  • Emotionele schade die niet altijd even makkelijk te verwerken is. Beter voorkomen dan genezen!
 
inbraakbeveiliging toshiba ik-wb70a
inbraakbeveiliging samsung scc-b1311 kleur
inbraakbeveiliging panasonic wv-cw504f

 
Toshiba
IK-WB70A
 
Samsung
SCC-B1311 Kleur
 
Panasonic
WV-CW504F
 
Bewakingscamera's en alarmsystemen zijn noodzakelijk voor een optimale beveiliging van privé gebouwen of openbare gebouwen of plaatsen. Het is niet goedkoop als u het vergelijkt met de kosten van een inbraak, de beschadigingen en het materiŽle verlies. Denk maar eens aan een homejacking waar de inbrekers meestal zeer brutaal te werk gaan en de geestelijke gevolgen of de emotionele schade hiervan dat u niet wilt meemaken. Dan is het zeker de moeite om hierin te investeren. Wanneer u uw woning of bedrijf niet voorziet van de juiste afsluit- voorzieningen, dan staat de inbreker binnen de 30 seconden in uw woning of bedrijf. Is uw huis voldoende beveiligd? Doe de test! Klik hier en doe nu de 1-2-3 inbraakcheck
 
 
Met de meeste bewakingcamera's is het ook mogelijk om deze zo in te stellen dat u automatisch gewaarschuwd wordt als de camera's een beweging detecterenen zij bieden u een enorm comfort en gerust gevoel.
 
Camerabewaking inbraak