Spy camera

| Meer
Draadloze spy camera wireless
 
 
De spy camera is speciaal ontworpen om hem makkelijk te kunnen verbergen of te verstoppen op plaatsen waar u iemand wenst te bespioneren of in de gaten te houden. Dit noemt men discrete camerabewaking.Daarom hebben deze een zeer kleine afmeting en zijn deze zeer licht van gewicht. Deze wordt vaak gebruikt voor diefstalpreventie of anti-diefstal controle, maar ook op de babykamer om de bewegingen van de baby waar te nemen. Personen die met een telegeleide helicopter, vliegtuig rondvliegen of met een telegeleide wagen (met afstandbediening) rondrijden maken ook vaak gebruik van deze mini spy camera's.
 
Omdat de mini zo klein en licht is, worden deze ook vaak ingebouwd in een pen, autosleutels, sigaretten- aansteker, horloge, usb stick, kauwgompakje, pet, haarspeld en armband.
 
Voor privé detectives is het de ideale oplossing om mensen te bespioneren.
 
 
 verborgen
in sigaretten-aansteker
 
 verborgen
in autosleutel
 
 verborgen
in horloge
 
 verborgen
in kauwgompakje
 
3G Spy Camera
 
 
 
 
 
Videoclip
 
 
 
 
Videoclip 3G UMTS:
 
Deze 3G UMTS draadloze Spy is de nieuwste mini- uitvoering in de evolutie van de draadloze spy camera's en stuurt beelden door tot 14Mbit per seconde waarbij u via de gsm zowel vloeiende en scherpe beelden als geluid ontvangt. Ook al zit u aan de andere kant van de aardbol, u kunt op ieder moment via uw gsm hem oproepen om de beelden en het geluid te ontvangen.
 
 
In pet verborgen:
 
Spy camera in pet verborgenDe ideale plaats het te verbergen is in een pet. Het grote voordeel hiervan is dat de lens steeds gericht is op het punt waar u naar kijkt. Tenzij u de pet omgekeerd aandoet natuurlijk ;-) Maar u weet wat ik bedoel. En het valt ook nooit op dat er een mini camera verborgen zit in de pet. De lens is zeer makkelijk weg te werken en het valt niet op.