Verborgen camera

| Meer
Verborgen camera bewaking
 
 
 
Wenst u een verborgen camera of spy camera te plaatsen, dan is deze met grote kijkhoek ideaal te installeren in een rookmelder behuizing. U kunt deze plaatsen in elke ruimte plaatsen terwijl niemand argwaan krijgt dat hier misschien een camera in verborgen zit. Dit toestel kunt u aansluiten op een bewakingsmonitor of een DVR recorder die de beelden opslaat en heeft een zeer hoge kleurenresolutie van 520 TV-lijnen en levert een zeer scherp beeld. Een ander voordeel is dat deze zeer weinig licht nodig heeft om duidelijke beelden weer te geven.
 
Verborgen camerabewaking
Het is ook mogelijk om een verborgen apparaat te verkrijgen in een Pir behuizing die ook aan te sluiten is op een bewakingsmonitor of DVR recorder. De PIR bewakingscamera heeft een origineel Sony opname element (CCD) en een zeer hoge kleurenresolutie van 470 TV-lijnen die zorgt voor een scherpe beeld weergave. Ook deze heeft weinig licht nodig om een duidelijk beeld te geven en heeft een grote kijkhoek als voordeel. Dergelijke apparaten hebben een 12 Volt aansluiting en zijn zeer snel en makkelijk te installeren in uw woning of bedrijf. 
 

 
 
 
 
 
Pen sky verborgen cameraVolgende Spy pen is voorzien van een verborgen camera. Dit is het nieuwste op het gebied van verborgen cameracontrole. Deze DVR pen spy  heeft een intern gebeugen van 4GB en levert een zeer goede beeldkwaliteit (640x480 pixels aan 20 frames per seconde).
 
De verborgen camera in de DVR pen wordt gevoed door een compacte externe batterij en de lens is zo ingebouwd dat deze helemaal niet opvalt en bijna onzichtbaar is. Om het te activeren moet u enkel op een knop drukken waarna deze start met opnemen. U heeft geen last van kabels en instellingen waardoor u snel en makkelijk kunt genieten van de kwaliteit.
 
Naast het opnemen van videobeelden kan deze Spy pen ook geluid opnemen. De pen is ook voorzien van een USB stekker waarmee deze makkelijk kan worden aangesloten op uw PC en waarbij de video- en audio opname op iedere computer kan worden afgespeeld. 
 
 
Videoclip in pen (DVR 7075) :
 
 
 
Een andere zeer handige apparaat is de Stick pen spy camera. U plaatst deze in uw broekzak of zakje van uw hemd en iedereen denkt dan dat u een gewone pen op zak heeft terwijl die deze onopvallend videobeelden maakt. Hiernaast kan deze ook audio opnemen en het is ook zeer eenvoudig om de videobeelden met audio op iedere computer of laptop af te spelen.
 

Stick pen spy verborgen camera

Stick pen spy camera
 
 
Videoclip Pen stick :