Videobewaking

| Meer
Videobewaking
 
 
 
Videobewaking is de beste inbraakpreventie maatregel die u kunt nemen om de veiligheid van zowel uw bedrijf als uw werknemers te garanderen en werkt het meest doeltreffend wanneer u deze zichtbaar opstelt zodat iedereen goed kan zien dat er een duidelijke en professionele bewaking aanwezig is.
 
De ideale oplossing voor een goed videobewaking systeem is het plaatsen van een server of videoserver. Dit is een mini computer waar men de bewakingscamera's op aansluit. Met bepaalde bewakingscamera's is het ook mogelijk om de camera's te laten ronddraaien of te bewegen via het internet. Voor de bewaking van een buitenterrein dat minder goed verlicht is, kunt u best opteren voor IR nacht camera's. Met een dergelijk systeem kunt u dus op afstand via het internet perfecte beelden en geluid ontvangen. Een vast IP adres is met dergelijke professionele oplossing wel noodzakelijk. Er bestaan tegenwoordig ook videobewakingscamera's met een ingebouwde webserver. Hiermee is het mogelijk om bij zo een toestel (autonome computer) verschillende functies in te stellen zoals bijvoorbeeld een bewegingsdetectie of schakelfunctie waarbij een sirene start met loeien wanneeer er beweging wordt gedetecteerd door het videobewakingsysteem.
 
videobewaking toshiba ik-wb70a
videobewaking samsung scc-b1311 kleur
videobewaking panasonic wv-cw504f
 
Toshiba
IK-WB70A
 
Samsung
SCC-B1311 Kleur
 
Panasonic
WV-CW504F
 

 
Alle beelden die via het systeem worden waargenomen komen op de harde schijf (HDD) van de videoserver. Zo kunt u met een correcte login en passwoord van op afstand de beelden en het geluid op ieder moment oproepen. Het is ook mogelijk om de beelden real-time (op hetzelfde moment) te bekijken en/of te beluisteren. Op dergelijke videoservers kunnen meestal 16 bewakingscamera's worden aangesloten.
 
Video bewaking